Ordförandebrev nr.27

 

Ordförandebrev 27, SeniorNet Sweden, 20160127

Häng på den nationella surfkampanjen om digital delaktighet!

~ En eMedborgarvecka genomfördes 5-11 oktober 2015 och där ett dussin SN-klubblar deltog i egen regi eller tillsammans med främst bibliotek. Och nu är det hög tid att anmäla sig till uppföljaren i form av Sveriges del av Get Online Week den 14-20 mars. https://simplesignup.se/event/69527-get-online-week-2016.
 

På begäran kommer härmed lite fylligare information

Din klubb kan delta i kampanjen genom att registrera klubben som aktör (se ovan) och därmed få affischer och annat kampanjmaterial. Sista anmälningsdag för den som vill ha tryckt material är den 7 februari. För den som har möjlighet att skriva ut affischer själva är sista anmälningsdag den 21 februari.  Kampanjmaterial är gratis  och kommer att skickas ut i mitten av februari till den som har eller kommer att anmäla sig. Materialet kommer även finnas tillgängligt för nedladdning på digidel.se när det är klart.

Men din klubb kan också vara med genom att samarbete någon som redan har anmält sig som aktör. Kanske har din kommun eller något närliggande bibliotek anmält sig. Du kan då och då se efter om någon lämplig aktör har dykt upp. Registrerade aktörer hittar du på

http://digidel.se/get-online-week/event-i-sverige-under-get-online-week-2016/

Där visas en karta. Förstora den och klicka på blippar i din närhet för att få  full kontaktinformation för samarbete.