Enkätresultat

Här kommer lite förslag på idéer som kom med enkätsvar.  

En sida om krukväxter
En Fotosida
En Kåserisida
En sida för dagliga små noteringar typ Twitter
En dagbok för kortare anteckningar

————————————————————–

Vill ha kvar SNI som internetklubb. Men för att det ska fungera så måste den bli intressant för medlemmarna. Någonting att erbjuda som lockar att delta. T.e.x. fotoutställning, fototävling, trädgårdsgrupp, Djur o natur,  matgrupp  där man kan byta recept o dyl. Gissningstävlingar och andra klurigheter.  Allt som gör att vi kan hjälpa varandra. Det är VI som medlemmar som måste se till att klubben fungerar. Vi kan komma med idéerna , det är inte EN person som ska behöva dra det tunga lasset. Någon måste ju ta på sig att sköta det hela, men det borde lösa sig om vi bara försöker
Som det nu är så verkar det vara svårt få till något sådant sedan det blev ny hemsida. Ett alternativ vore kanske att lägga upp en extern hemsida , där man kan lägga upp sådana saker. Det finns ju hemsidesplatser som inte kostar något. Länka till den så alla medlemmar kommer åt den.
Om detta är genomförbart har jag ingen aning om, men värt ett försök kanske
Det finns en ordförande som mycket sällan gör sig synlig, det vill jag ha ändring på. Nog finns det någonting att skriva om.
Man kan tycka att det inte ska behöva vara färdigdukat bord, men jag tror i det här fallet måste det finnas något att erbjuda.
Inte konstigt alls om medlemmar försvinner, det finns ju inget alls att göra.
————————————————————

Jag har tagit mej en ordentlig funderare på vad det kan bero på att medlemstal minskar och att inte intresset är så stort. Rent allmänt så bör den här typen av sait att ha framtiden för sig. Vi är många äldre som borde ha stor nytta av denna träffpunkt på nätet. Jag tror att det kan finnas ett botemedel och det är synas utåt. Det kanske är många äldre som inte har en aning om att saiten finns och jag tror att ett stort botemedel vore en annonskampanj. En sådan kostar pengar och försök få fram eu-pengar eller andra pengar på andra vägar då kommer saiten att ha en framtid. Och att offentliggöra att medlemstalet är så litet tror jag inte var lämpligt det kan ödelägga hela föreningen.

Top