Verksamhetskonferens Uppsala mars 2018

Lite från verksamhetskonferensen i Uppsala från min egen utgångspunkt.

Tisdag 20 mars
8,57 kom tåget som tog mig till Herrljunga och där i blåsten fick jag vänta 50 min. på tåget till Stockholm. Men sen var det nästan 3 timmars bekväm transport till Stockholm.

I Stockholm var det väldigt långt att gå innan jag hittade Uppsala tåget.

Hotellet i Uppsala låg nära till, lätt att hitta. Rummen var lite spartanska, typ cell, men vi skulle ju bara sova en natt så det fick väl gå. 9 var anmälda, men en uteblev.
Vi började konferensen och hade en bra dialog om SNIs framtid, förslag att göra konferenser med besök hos andra klubbar var ett av förslagen. Även för och emot Face book var också uppe till diskussion. Och hur få medlemmar aktiva..

Här åt vi middag och satt vid ett runt bord och hade så trevligt, ett led i att lära känna varandra..

Onsdag 21 mars
Efter en bra frukost fortsatte vi med diskussion och tips, vad har vi för nytta av SnSw forum. Att skriva var väl inte så aktuellt då man var rädd för att få negativa påpekande men däremot läsa och få tips. SnSw har en hel del gratisutbildningar som man kan ta del av. Björn visade var de låg. Björn har även lagt ut en powerpoint på SNI facebooksida med tips om bra länkar som man kan ha nytta av.
Efter detta blev det buss till 60+mässan, och ett kort föredrag av Malcolm Dixelius som kanske inte var riktigt vad vi tänkt oss, lite för mycket reklam för kommande resor han ska göra.
Där åt vi även en god lunch.
Resa tillbaka och lite egentid. Måste ju till domkyrkan och kolla in Fyrisån….

Dags för hemresa, och återigen mycket motion för att hitta rätt tåg i Stockholm.

/ IngBritt